Rekrytointi

Meitä on jo 25 vahvaa oman alansa asiantuntijaa

Kiinnostaisiko sinua työskennellä valtakunnallisesti toimivassa arkkitehtitoimistossa? Lue alhaalta lisää avoimista työpaikoista ja ota rohkeasti yhteyttä!

Etsimme jatkuvasti hyviä suunnittelijoita tiimiimme.

Meillä osaamistasi arvostetaan ja pääset toteuttamaan itseäsi monipuolisissa ja vaativissa projekteissa.  Saat vastuuta sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä huippuosaajien joukossa. Autamme toisiamme arjessa ja vaalimme rehellistä ja avointa työkulttuuria.

 

Juuri nyt etsimme:

Etsimme Sinua, korjausrakentamisen

PROJEKTIARKKITEHTI

 

Meillä osaamistasi arvostetaan ja pääset toteuttamaan itseäsi monipuolisissa ja vaativissakin korjausrakentamisen projekteissa.  Saat vastuuta sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä huippuosaajien joukossa. Autamme toisiamme arjessa ja vaalimme rehellistä ja avointa työkulttuuria.

Sinulla on arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutus ja useamman vuoden kokemus uudis- tai korjausrakentamisen suunnittelusta.

Olet ehkä jo toiminut korjausrakentamisen projektiarkkitehtina tai sinulla on ammatillinen valmius ja halu syventyä korjausrakentamisen suunnitteluun.

Arvostamme vaativien korjausrakentamishankkeiden suunnittelukokemusta sekä Fise-pätevyyttä.

Kaiken tekemisemme lähtökohtana on asiakas. Siksi odotamme Sinulta tarkkuutta, vastuullista työotetta, hyviä tiimityötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ on vakituinen ja sijaitsee ensisijaisesti Oulussa. Voit työskennellä myös Espoossa tai etänä. Toimimme archicad- ja revit-ympäristöissä.

Tule osaksi Avarion ammattilaistiimiä!

 

Hakuaika päättyy:

27.11.2020

 

Lisätietoja antaa:

Avario Oy:n varatoimitusjohtaja Teemu Leppänen, p.  044 5670097, teemu.leppanen@avario.fi

tai MPS seniorikonsultti Seppo Kangas, p. 0400 206587, seppo.kangas@mps.fi

Hakulomake

Lisätietoja:


Varatoimitusjohtaja Teemu Leppänen 044 5670097 tai teemu.leppanen@avario.fi
Työpaikkasi voi sijaita joko Oulussa tai Espoossa.
Kerro hakulomakeessa mitä työtehtävää haet.