Rekrytointi

Meitä on jo 25 vahvaa oman alansa asiantuntijaa

Kiinnostaisiko sinua työskennellä valtakunnallisesti toimivassa arkkitehtitoimistossa? Lue alhaalta lisää avoimista työpaikoista ja ota rohkeasti yhteyttä!

Etsimme jatkuvasti hyviä suunnittelijoita tiimiimme.

Meillä osaamistasi arvostetaan ja pääset toteuttamaan itseäsi monipuolisissa ja vaativissa projekteissa.  Saat vastuuta sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä huippuosaajien joukossa. Autamme toisiamme arjessa ja vaalimme rehellistä ja avointa työkulttuuria.

 

Juuri nyt etsimme:

PROJEKTIARKKITEHTEJA

Meillä osaamistasi arvostetaan ja pääset toteuttamaan itseäsi monipuolisissa ja vaativissakin projekteissa.  Saat vastuuta sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä huippuosaajien joukossa. Autamme toisiamme arjessa ja vaalimme rehellistä ja avointa työkulttuuria.

Sinulla on arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutus ja vähintään kahden vuoden kokemus valmistumisen jälkeen suunnittelutyöstä. Olet ehkä jo toiminut nuorempana suunnittelijana ja  sinulla on ammatillinen valmius ja halu siirtyä eteenpäin, tai toimit projektiarkkitehtinä, mutta kaipaat uusia haasteita vaikkapa koulu- päiväkoti- tai puukerrostalosuunnittelun parissa

Kaiken tekemisemme lähtökohtana on asiakas. Siksi odotamme Sinulta tarkkuutta, vastuullista työotetta, hyviä tiimityötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Edellytämme hyvää Arhicad- tai Revit- osaamista. Arvostamme tietomallinnusosaamista.

Työ on vakituinen ja sijaitsee Oulussa tai Espoossa. Voit työskennellä myös etänä.

Tule osaksi Avarion ammattilaistiimiä!

Hakuaika päättyy:

30.6.2022

Hakulomake

 

KESÄTYÖTEKIJÖITÄ 2022

Arkkitehtiopiskelija!

Kiinnostaako kahden kuukauden palkallinen harjoittelu arkkitehtitoimistossa?

Työtehtäviisi kuluu avustavat suunnittelutehtävät tiimin jäsenenä. Saat vastuuta ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä huippuosaajien joukossa.

Käytämme arhicad- ja revit-ohjelmistoja.

Työpaikkasi voi sijaita Oulussa tai Espoossa.

Hakuaika päättyy:

Haku avataan 14.1.2022 ja päättyy 28.2.2022

Hakulomake

 

Lisätietoja ja yhteydenotot hakuajan jälkeen:


Varatoimitusjohtaja Teemu Leppänen 044 5670097 tai teemu.leppanen@avario.fi
Työpaikkasi voi sijaita joko Oulussa tai Espoossa.
Kerro hakulomakeessa mitä työtehtävää haet.