Rekrytointi

Meitä on jo 20 vahvaa oman alansa asiantuntijaa

Kiinnostaisiko sinua työskennellä valtakunnallisesti toimivassa arkkitehtitoimistossa? Lue alhaalta lisää avoimista työpaikoista ja ota rohkeasti yhteyttä!

Etsimme jatkuvasti hyviä suunnittelijoita tiimiimme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa yritystämme. Tarjoamme myös mukavan työporukan tuen, mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työkalut, kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut ja kattavan perehdytyksen työhön. Pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa suunnittelutehtävissä muiden asiantuntijoiden kanssa. Avario tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Projektiarkkitehdin paikka auki!

Oululaislähtöinen Avario on valtakunnallisesti toimiva päiväkoti-, hoiva- ja koulurakennusten suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto.

Yrityksen kasvun takaa löytyy reilut kaksikymmentä oman alansa vahvaa asiantuntijaa, jotka työskentelevät Etelä- ja Pohjois-Suomen toimipisteissä.

Etsimme nyt uusia tekijöitä ensisijaisesti Ouluun ja toissijaisesti Espooseen.

  • Suunnittelija projektiarkkitehdin tehtäviin
  • Tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva
  • Tehtävä alkaa heti

Tehtäviisi kuuluvat:
Tehtäväsi on toimia rakennussuunnittelijana monipuolisissa hankkeissamme yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa. Vastaat kokonaisvaltaisesti omista projekteistasi, suunnitelmien laadinnasta ja aikataulusta ja huolehdit viranomaisyhteyksistä.

Odotamme sinulta:
Olet koulutukseltasi arkkitehti tai rakennusarkkitehti ja sinulle on kertynyt mielellään muutamien vuosien suunnittelukokemus. Olet joko toiminut projektiarkkitehtinä tai sinulla on ammatillinen valmius ja halu siirtyä projektiarkkitehdin tehtäviin. Lisäksi odotamme hakijalta ArhiCAD ja/tai Revit -taitoja, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta uuden oppimisympäristön mukaisista koulurakennushankkeista, päiväkotien suunnitelusta tai hoivarakennushankkeista tai korjausrakentamisesta. Lisäksi eduksi katsotaan FISE-päteyvyys ja tietomallinnuksen hallinta. Arvostamme vastuullista työotetta, tiimityötaitoja ja tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa yritystämme. Tarjoamme myös mukavan työporukan tuen, mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työkalut, kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut ja kattavan perehdytyksen työhön. Pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa suunnittelutehtävissä muiden asiantuntijoiden kanssa. Avario tarjoaa mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Hakulomake

Lisätietoja:


Varatoimitusjohtaja Teemu Leppänen 044 5670097 tai teemu.leppanen@avario.fi
Työpaikkasi voi sijaita joko Oulussa tai Espoossa.
Kerro hakulomakeessa mitä työtehtävää haet.