Rekrytointi

Meitä on jo 20 vahvaa oman alansa asiantuntijaa

Kiinnostaisiko sinua työskennellä valtakunnallisesti toimivassa arkkitehtitoimistossa? Lue alhaalta lisää avoimista työpaikoista ja ota rohkeasti yhteyttä!

Etsimme jatkuvasti hyviä suunnittelijoita tiimiimme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa yritystämme. Tarjoamme myös mukavan työporukan tuen, mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työkalut, kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut ja kattavan perehdytyksen työhön. Pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa suunnittelutehtävissä muiden asiantuntijoiden kanssa. Avario tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Kesätöitä tarjolla!

Oululaislähtöinen Avario on valtakunnallisesti toimiva päiväkoti-, hoiva- ja koulurakennusten suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto.

Yrityksen kasvun takaa löytyy reilut kaksikymmentä oman alansa vahvaa asiantuntijaa, jotka työskentelevät Etelä- ja Pohjois-Suomen toimipisteissä.

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä Ouluun ja  Espooseen.

  • Avustava suunnittelija
  • Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen kesäksi
  • Tehtävä alkaa toukokuussa

Tehtäviisi kuuluvat:
Tehtäväsi on toimia avustavana suunnittelijana monipuolisissa hankkeissamme yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa.

Odotamme sinulta:
Olet koulutukseltasi vähintään kolmannen vuoden arkkitehti- tai rakennusarkkitehtiopiskelija. Odotamme hakijalta erityisesti hyviä ArchiCAD ja Revit –taitoja, sekä sujuvaa suomenkielentaitoa.

Katsomme eduksi, jos sinulle on jo kertynyt työkokemusta jostain arkkitehtitoimistosta.

Arvostamme vastuullista työotetta, tiimityötaitoja ja tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa yritystämme. Tarjoamme myös mukavan työporukan tuen, mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työkalut, kilpailukykyisen palkan ja kattavan perehdytyksen työhön. Pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa suunnittelutehtävissä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Hakulomake

Lisätietoja:


Varatoimitusjohtaja Teemu Leppänen 044 5670097 tai teemu.leppanen@avario.fi
Työpaikkasi voi sijaita joko Oulussa tai Espoossa.
Kerro hakulomakeessa mitä työtehtävää haet.