Kangasvuoren päiväkotikoulu

Päiväkotikoulu sijoittuu Kangasvuoren kaupunginosaan rinnetontille. Koulutilat sijoittuvat rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen ja päiväkodin tilat sijoittuvat ja avautuvat leikkipihalle ylärinteeseen toiseen kerrokseen.

Suunnittelun lähtökohtina olivat muuntojoustavan ja turvallisen tilaympäristön luominen Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuksen ja opetustoimen tarpeisiin.

Tilojen suunnittelussa on huomioitu yhteiskäyttöisyys, esteettömyys, hyvä ääniympäristö sekä viihtyisyys.

Pihaympäristön, kalusteiden ja irtaimiston suunnittelussa on korostettu toiminnallisuutta ja monipuolisen oppimiskäsityksen periaatteita.

Puuverhotut julkisivut luovat rakennukselle helposti lähestyttävän ilmeen. Runko on rakennettu teräsbetonielementeistä.

Kangasvuoren päiväkotikoulu
Jyväskylä
Bruttoala 5305 m2
Valmistumisvuosi 2019
Päiväkotilapsia n. 260 ja koululaisia 170