antinkangas mt ilma2

 

Avario on oululaislähtöinen valtakunnallisesti toimiva päiväkoti-, hoiva- ja koulurakennusten suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto. Muita vahvuuksiamme ovat korjausrakentaminen ja asuntosuunnittelu. Päätoimipaikkamme on Oulussa ja sivutoimipiste löytyy Espoosta, Leppävaarasta. Meitä on jo 20 vahvaa oman alansa asiantuntijaa.

 

HAEMME:

ARK-suunnittelijaa projektiarkkitehdin tehtäviin

Odotamme sinulta:

Olet koulutukseltasi arkkitehti tai rakennusarkkitehti ja sinulle on kertynyt mielellään muutamien vuosien suunnittelukokemus. Olet joko jo toiminut projektiarkkitehtina tai sinulla on ammatillinen valmius ja halu siirtyä projektiarkkitehdin tehtäviin. Lisäksi odotamme hakijalta ArchiCAD ja/tai Revit –taitoja sekä sujuvaa suomenkielentaitoa. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta uuden oppimisympäristön mukaisista koulurakennushankkeista, päiväkotien suunnittelusta tai hoivarakennushankkeista, Fise-pätevyys ja hallitset tietomallinnuksen. Arvostamme vastuullista työotetta, tiimityötaitoja ja tarkkuutta.

 

 

ARK-suunnittelijaa avustavan suunnittelijan tehtäviin

Odotamme sinulta:

Olet koulutukseltasi suunnitteluassistentti tai arkkitehtiylioppilas. Lisäksi odotamme hakijalta ArchiCAD ja/tai Revit –taitoja sekä sujuvaa suomenkielentaitoa. Sujuva Artlantiksen käyttö on toivottavaa avustavan suunnittelijan tehtävässä. Aiempi alan työkokemus ja tietomallinnuskokemus ovat eduksi. Arvostamme vastuullista työotetta, tiimityötaitoja ja tarkkuutta.

 

 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa yritystämme. Tarjoamme myös mukavan työporukan tuen, mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työkalut, kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut ja kattavan perehdytyksen työhön. Pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa suunnittelutehtävissä muiden asiantuntijoiden kanssa. Avario tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

 

Lisätietoja:
Varatoimitusjohtaja Teemu Leppänen 044 5670097 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Työpaikkasi voi sijaita joko Oulussa tai Espoossa.
Kerro hakulomakeessa mitä työtehtävää haet.

 

LINKKI HAKULOMAKKEESEEN